Dagens opdateringer til read-a-thon, april 2015

Dette indlæg vil blive opdateret løbende over det næste døgn.

Jeg har længe set frem til årets første readathon, jeg har dog ikke haft mulighed for at forberede mig synderligt.

dewey

Det er blevet købt ind til at bage kage og pølsehorn, hvilket ikke er blevet gjort, og en masse grønt-stave og dip. Bogstakken er blevet udvalgt for små to timer siden og ser sådan her ud:

Dagens bogstak

Dagens bogstak

Jeg har ingen planer om at komme igennem dem allesammen, men sidste år savnede jeg lidt mere at vælge imellem. Så denne gang har jeg valgt mange, men korte bøger.

Ca. kl 13.00 kom Banana, der også vil læse med det næste døgn.

Kl. 14.35 – som altid, en forsinket start 😛

Kl. 16.10 – Første bog er læst. Damn, den var skod. Monrad er åbenbart ikke lige mig. For meget pik, lort, racisme og sexisme. Trænger til at læse noget mere substans. På plussiden kan jeg skrive, at vi nu endelig har fået nogle pølsehorn til “Pølsesnak“. Intet er så skidt at det ikke er godt for noget.

Kl. 19.45 – Så er anden bog kværnet. Som altid et lækkert gensyn med J. K. Rowlings “The Tales of Beedle the Bard“. Har pludselig fået en ret stor lyst til at læse Harry Potter igen 😀 Tror dog at jeg vil færdiggøre Neverwhere i stedet for. Den er simpelthen en fryd at læse.

Kl. 22.30 – Aftensmaden er spist og en hylende morsom bog er kværnet. Jeg kan helt sikkert anbefale Aldrig mere gulerødder hvis man er til et hurtigt grin! Nu vil vi gå en lang tur med hundene, og få noget frisk luft, inden vi fortsætter læsningen.

Kl. 11.00 – Jeg glemte helt at opdatere i går, efter hundene blev luftet. Det var en rigtig lækker 1½ times tur i støvregnen, lige hvad jeg havde brug for. Da vi kom hjem omkring kl 00.30 gjorde vi os klar til natten, med dyner og puder. Derefter lå jeg i sengen og læste Neil Gaiman frem til kl. 03.30 – så gik jeg ellers kold. Spol frem til kl. 10 i morges, blev vækket af Banana, op og finde kaffen og nu er jeg ellers klar til at læse videre. Dilemmaet er så om jeg skal læse videre på Neverwhere eller om jeg skal få læst Fantastic Beasts & Where to Find Them…?

Kl. 14.10 – Så er readathonen færdig, og jeg har slet ikke lyst til at stoppe med at læse. Tror jeg er nød til at færdigre Neverwhere, og bagefter købe alt Neil Gaiman nogensinde har skrevet – jeg er fan!

Det blev i alt til tre bøger fra start til slut og 100 sider i Neverwhere. 406 sider kom jeg op på. Det er mindre end sidste år, tilgengæld har jeg nydt dette års readathon markant mere med det hyggelige selskab. Det er ikke sidste gang jeg gør det sådan 🙂

Dagens forbrug

Dagens forbrug

Vi ses vel til oktober 😀

19 thoughts on “Dagens opdateringer til read-a-thon, april 2015

  1. Åh, hvor dejligt, at du kan lide Neverwhere! Jeg glæder mig til at høre din mening når du er helt færdig!

    Og hvor lyder det bare vildt lækkert med pølsehorn – det kan jeg godt være ret misundelig på 🙂

    Like

    • Der blev også kværnet mange pølsehorn i går – ikke heeeelt sundt 😛
      Neverwhere er totalt min kop te. Jeg har været igang med den længe, har prøvet at strække oplevelsen så længe som muligt. Dog kan jeg kun ryste på hovedet over at den har stået i min bogreol så længe. Jeg skal i hvert fald ud og have anskaffet mig flere Gaiman bøger. Tak for introduceringen 😀

      Like

  2. Irene from Team Mr. Popper here. I hope you’re enjoying the readathon so far. Please remember that it’s all about having fun, so if you feel more like snacking than reading, then go ahead. This event is the perfect excuse for snacking!
    I’m sure you’ll reach your goal. You can do this!

    Like

  3. I have Gaiman in my stack as well–though Graveyard Book (this will be my third of his to read during a readathon!). He’s the perfect readathon read!

    Hope you’re enjoying! 😉

    Like

Leave a comment