Dagens opdateringer til read-a-thon

Da readathon er lige så meget en social oplevelse som det er en litterær, har jeg her oprettet et opdaterings indlæg. Jeg vil redigerer i det i løbet af det næste døgn. Kl. 14.00 vil jeg starte readathon med at blive færdig med 11/22/63

King

Jeg glæder mig vildt til at komme i gang. Jeg kan i øvrigt findes herinde på Goodreads og her på Instagram 🙂

Kl 14.45 – En lidt forsinket start, men nogen gange kommer livet ligesom i vejen for litteraturen 😛

Kl 19.00 – Så er der aftensmads pause. Jeg har fået læst omkring 80 sider på fire timer. Det lyder ikke af meget, men jeg har også fået ordnet en del småting der pressede sig på. Bogen er gået ind i sin sidste, meget spændende fase og jeg kan ikke vente med at få slugt min aftensmad, så jeg kan læse videre. Jeg er indtil videre overrasket over mit fokus på at få læst. Jeg troede jeg ville sidde klistret til skærmen og de sociale medier, men det er ikke sket endnu. Det kommer nok, for jeg er i hvert fald nysgerrig efter hvordan det går rundt omkring i de danske readathon hjem.

Aftensmaden

Aftensmaden

Kl 22.30 – Så blev det tid til den anden læsepause. Hundene skulle luftes og det var et godt tidspunkt at få noget luft på. Nu vil jeg læse de sidste 50 sider jeg mangler. Bogen er simpelthen SÅ spændende 🙂

Kl 01.15 – Så blev jeg endelig færdig med min første bog. Og damn, den ramte mig. King is da bomb!! 😛 Nu skal jeg så bare finde ud af, hvad jeg så har lyst til at læse.

Kl 02.10 – Næste bog på programmet er blevet fundet frem. Det blev til Katja Spandets Argumenter for mord. Jeg har fået lavet mig lidt natmad og brygget mig noget ordentlig kaffe 😀 Så skal der læses.

Kl 05.00 – Færdig med bog nummer to. Den var ikke lige min kop te. Jeg tror jeg vil hoppe i seng med en af J. K. Rowlings Hogwarts Library bøger. Tanken er at få læst lidt mere, inden jeg simpelthen ikke kan holde øjnene åbne og må få lidt søvn. Min fantastiske Señor kæreste vækker mig i morgen formiddag, så jeg kan få det sidste ud af readathonen.

Kl 13.00 – Så blev jeg vækket med en kop kaffe, og kan liiige nå at blive færdig med min sidste bog “Quidditch Through the Ages”. Så dt vil jeg da gøre 😀

Kl 14.00 – Jeg blev færdig med min sidste bog på sekundet 😀

Opdatering for hele døgnet følger efter noget morgenmad.

Jeg fik læst to hele bøger og resten af den jeg allerede var i gang med. Samlet set kom jeg op på 485 sider over det sidste døgn. Det føles som mere.

Alt i alt var den en totalt vidunderlig oplevelse. Både på bloggen, facebook, goodreads og instagram. Specielt de to sidste var spændende at følge med i. Næste readathon bliver med flere bøger, flere snacks, flere timer (jeg vil gerne være med fra start til slut) og ingen søvn. Jeg kan næsten ikke vente.

10 thoughts on “Dagens opdateringer til read-a-thon

    • Jeg har heldigvis taget hul på den for længst 😀 Så der var kun 350 sider tilbage kl 14 i dag. Har også “Under the Dome” liggende, men den tror jeg ikke jeg tør begynde på i dag. Det bliver nok Rowlings “Hogwarts Library” eller Katja spandets “Argumenter for mord” da de er dejlig korte.

      Like

Leave a comment