Klassiske film skal ses i sofaen – Part II

Jeg er nød til lige at følge op på mit første indlæg om klassiske film, for jeg fik da lige en god idé.

Alle titlerne i printet tilstand

Alle titlerne i printet tilstand

Herhjemme har vi snakket om hvilken rækkefølge filmene skal ses i. Señor kæreste er mest til de gamle film og jeg er mest til de  nye. Han kom med et meget godt kompromis, hvor vi skiftedes til at tage den ældste og den nyeste på listen. Den ene ulempen er selvfølgelig at man ser film der er fra samme periode, og derfor ikke altid får nogen afveksling. Den anden ulemper er når vi når slutningen af listen, så er der kun “mellem” filmene tilbage og absolut ingen afveksling.

Jeg blev så inspireret af adskillige bog-bloggere der har en “TBR” jar. TBR står for To Be Read. Det er en krukke med papirstykker hvorpå der står alle de titler de har stående i bogreolen, som endnu ikke er blevet læst. Når man så skal i gang med en ny bog, trækker man en af papirstykkerne og går derefter i gang med at læse den pågældende bog. Det er en udfordrende måde at tage hul på bøger som man ikke “liiige” er i humør til at læse. Jeg har selv et par bøger i reolen der har stået der et par år, for de ser jo spændende ud – bare ikke lige denne gang 😛

Dette har jeg så lavet min egen version af – “TBS” som jo så selvfølgelig står for To Be Seen. Præmisserne er de samme som de før beskrevne, dog med en enkelt undtagelse: Hvis filmen vi trækker er lang og vi ikke har oceaner af tid, så må der gerne trækkes en ny. Næste film i rækken bliver så den film vi ikke havde tid til sidst. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang 😀 Og det bliver spændende at se hvad vi kan få ud af hindandens favoritfilm og muligvis lære at kunne li’ noget andet end vi er vant til.

"TBS" jar - Film krukken

“TBS” jar – Film krukken

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s