Et styks fødselsdag, coming up

cant-keep-calm-as-its-my-birthday-monthDet gik lige op for mig at vi har ramt marts. Normalt går jeg i fødselsdags “mode” en, måske to dage før jeg fylder år. Denne gang er det anderledes. Om det er fordi jeg bliver 30 eller noget helt andet, vides ikke. Men jeg har i hvert fald fuldstændigt tabt tråden. Jeg vil have fødselsdag NU. Og så kom jeg i tanke om det her fantastiske koncept jeg er faldet over på nettet: Fødselsdags måned 😀 Det vil jeg have. Det eneste problem er at andre skal være med på idéen. Og gide forkæle en i en måned. Jeg har svært ved at se nogen der gide deltage i galskaben. Så i stedet kaster jeg al min energi over fødseldags forberedelserne. Der er blevet bestilt lokale, indkøbslisten er skrevet, drikkevarerne er bestilt og betalt, ønskelisten er finpudset, veninderne er sat til at bage fødselsdags kage, kjolen er købt og der er bestilt tid hos frisøren. Egentlig er der virkelig ikke råd til alt det her, men man bliver vel kun 30 år en gang i livet, ikke sandt? Og så har vi delt udgifterne over 3-4 måneder. Rent faktisk tager Señor kæreste det meget pænt. Jeg tror jeg er gået i “bride-zilla mode” omkring min 30 års. Måske som et resultat af at jeg ikke bliver gift med før omtalte Señor kæreste. Men alt i alt lader han mig te mig som jeg lyster. Jeg får i hvert fald ikke at vide at jeg skal skrue ned for begejstringen.

IMG_0963e2

Jeg går i det skjulte (ja, nu er det jo så ikke så skjult længere :-P) og håber på overraskelser og forkælelse. Og gaver! Jeg har aldrig været materialistisk anlagt, men den her fødselsdag gør et eller andet ved mig. Det er ikke fordi jeg vil have store, dyre gaver – jeg håber bare sådan på at få personlige gaver. Altså, der er ikke noget i vejen med kolde kontanter, min garderobe trænger virkelig til en opgradering efter jeg har smidt lidt kilo. Men at få noget i gave som jeg ved der er blevet lagt tanker og tid i, det gør noget for mig.

Flere har spurgt mig om jeg ikke er lidt nedtrykt over at ramme “The Big 3-0”, retro13eller spurgt og spurgt – de har rystet på hovedet over min ekstreme begejstring over at ramme 30. Måske er det idéen om endelig at “blive voksen” jeg glæder mig over. Eller også er det en begejstring over at jeg endelig er “det sted” i mit liv. Jeg har boet sammen med Señor kæreste i 2½ år og jeg er på 2. semester af en uddannelse jeg rent faktisk kan se mig selv gennemføre. 20’erne var lidt af en kamp for mig ( -en kamp jeg efterhånden føler jeg har vundet) så jeg ser frem til at få lidt ro på i 30’erne. Jeg ser i hvert faldt lyst på min fremtid og glæder mig til at dele mit liv og oplevelser med dem jeg holder af.

Jeg havde desværre ikke helt økonomi til at holde den fødselsdag jeg allerhelst ville, men det har så tvunget mig til at overveje mine prioriteter. Og det må i virkeligheden være de mennesker jeg har fået inviteret, der er min prioritet. Der vil ikke være noget fancy mad eller indretning, jeg er dog ret sikker på at det bliver en utroligt hyggelig aften.

76

Advertisements

2 thoughts on “Et styks fødselsdag, coming up

  1. Det lyder nice med en fødselsdagsmåned! Og hvor er det dog skønt at du kan glæde dig i så lang tid! Hvis man tænker på alle de gange hvor man har det sådan lidt “nå ja, nu har jeg fødselsdag igen”, hvor man lidt savner den der følelse af oprigtigt at glæde sig… Jeg håber jeg har det ligesådan når jeg (snart) rammer 30 😛

    Like

    • Tja, 20’erne var sådan for mig. I virkeligheden bare en undskyldning for at drikke sig under bordet – det har bare ligesom ikke den samme charme længere 😛 😉

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s