Status på LCHF

Nu har jeg arbejdet mit indtag af fedt op over de sidste to ugers tid og jeg tror jeg har fanget rutinen. I dag siger madlog i hvert fald tillykke med fedt indtaget 😀

Madlog: Næringsindhold

Madlog: Næringsindhold

Det er enormt grænseoverskridende at spise så meget fedt, når man hele livet har skåret ind til benet: Sprunget skindet på kyllingen over (Som jeg ellers eeeelsker!), sprøjtet minimal olie på pande og købt osten med den laveste fedtprocent. Nu steger jeg morgenmaden i store mængder smør og kokosolie, æder ost i alle afskygninger (Yay, for brie) og kyllinge skindet er stadig lige så sprødt og lækkert som jeg husker det.

Maden er virkelig en lækker forandring i forhold til den tørre kiss-kost jeg kommer fra. Jeg er nød til at holde mit blodsukker nede pga. min PCO men det er der åbenbart flere måder at gøre på. Umiddelbart foretrækker jeg LCHF. Min mave er mere udspilet med LCHF end med kiss-kosten, til gengæld er der masser af fordele der opvejer det. Altså ud over madens smag. F.eks. har jeg ikke sovet så godt i årevis og min mave opfører sig helt generelt utroligt godt. Det er virkelig en dejlig forbedring. Dog har jeg taget omkring to kilo på siden begyndelsen. Jeg satser på at det er et tilvænnings spørgsmål. Jeg har jo proppet kroppen med en masse fedt, samtidig med at indtaget af kulhydrater har været for højt. Jeg er dog nervøs for at vægtøgningen fortsætter, det er jo ikke helt meningen. Señor kæreste og jeg har aftalt at give det en to måneders periode til at stabilisere sig, ellers må jeg jo modvilligt tilbage til kiss-kosten. Det nytter jo ikke noget at jeg tager alt det på som jeg har tabt mig. Men den tid, den sorg. Nu vil jeg bare nyde at jeg kan spise lækker mad uden at få ondt i maven!

Her er så den sang jeg har nynnet i flere uger, specielt når jeg har været ude og handle. Nu er det jeres tur til at få den på hjernen!

Advertisements

2 thoughts on “Status på LCHF

  1. Det der med at tage på i starten, hvis man kommer fra at have levet low fat i lang tid, er vidst helt normalt. Kroppen har jo sultet, så nu hiver den alt til sig 🙂 Måler du dig? 🙂 Personligt prøver jeg lidt at droppe den der vægt, men det er svært at lade være.

    I øvrigt thumps up til kun at få 20g KH! Det er fanme flot! 🙂

    Like

    • Jeg prøver på hverken at veje og måle mig. Det går ikke så skide godt 😛 Jeg har været på madlog det sidste år, så jeg er vant til at måle og veje ALTING. Jeg noterer stadig mit indtag af mad på madlog, men det er mest for at få en fornemmelse for hvor meget fedt der nok. Kalorierne ser jeg ikke længere. Og tak for tommelfingeren, det er altid rart at blive anerkendt 😀

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s